Taxi Lelystad

Een taxi van of naar Lelystad nodig? Dan is TaxiMere de ideale optie voor u. Lelystad is vervuld van leuke locaties om te bezoeken. Denk aan de Oostvaardersplassen bijvoorbeeld. Een prachtig natuurgebied tussen Almere en Lelystad. Daarnaast is Batavia Stad ook ontzettend leuk en voordelig om te bezoeken: veel leuke kleding voor een zeer schappelijke prijs. Daarnaast zijn ook AvioDrome, De Batavia boot en Natuurpark Lelystad erg leuke plekken om te bezoeken. Heeft u een dagje uit gepland naar een van deze locaties of wilt u gewoon snel in Lelystad zijn vanwege een bezoekje bij vrienden of familie? TaxiMere biedt u de beste service, waar u ook naar toe gebracht moet worden. Ook wanneer u van Lelystad naar Almere een rit nodig heeft, staan wij voor u klaar. Onze chauffeurs rijden altijd in en rond Lelystad!

Taxi service in en rondom Lelystad

Een taxi in Lelystad of omstreken nodig? Bij ons kunt u rekenen op goede service. Deze taxi service, in Lelystad werkzaam, weet precies wat u nodig hebt voor een soepele en veilige rit. Onze chauffeurs worden regelmatig bijgeschoold om u nog beter van dienst te zijn. Daarnaast garanderen zij uw veiligheid, dankzij hun ervaring en professionaliteit. De auto’s zijn comfortabel en luxe, de chauffeurs betrouwbaar en snel. Dat voor een keurige prijs. Het fijne is dat de chauffeurs ervaren zijn en goed bekend zijn met de omgeving. Daardoor bent u binnen no time op locatie!

Heeft u een taxi in Lelystad nodig? 

Interesse in onze service? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Taxi reserveren doet u snel en eenvoudig via onze website. Hier krijgt u ook de mogelijkheid om veilig online te betalen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u bellen naar 036 – 234 0444. Mailen is ook mogelijk naar info@taximere.nl. U wordt altijd snel en gericht geholpen bij TaxiMere. Klantvriendelijkheid staat immers erg hoog op de lijst.

Ook is TaxiMere actief in de omgeving van Almere: Taxi MuiderbergTaxi BussumTaxi Naarden en Taxi Weesp.

Direct reserveren Direct reserveren

Wist u dat?

Wij u ook voor een vast tarief naar Amsterdam Schiphol brengen vanaf Almere Centrum? (Of andersom). Al vanaf slechts € 50,-!

Wist u dat?

U vanaf heden uw Almere Stad Taxi gewoon gemakkelijk via onze eigen app kunt reserveren? Uw rit staat dan direct geboekt en u volgt live de taxi op uw scherm!

Taxi Lelystad
Taxi bord op auto