Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer geeft u de mogelijkheid om de focus te leggen op uw dagelijkse werkzaamheden terwijl onze taxichauffeur u rijdt. TaxiMere biedt u tegen de scherpste tarieven de mogelijkheid om zakelijk vervoerd te worden. Of het nu gaat om een rit naar Schiphol of een rit naar een conferentie in een andere stad. U wordt altijd snel en veilig van A naar B gebracht door de taxi’s van TaxiMere.

Wij hanteren scherpe tarieven binnen zakelijk taxivervoer en onze chauffeurs staan altijd voor u klaar. Zij worden regelmatig bijgeschoold om u nog beter van dienst te zijn. Ervaring en professionaliteit van onze chauffeurs garanderen veiligheid tijdens de taxirit.

Zakelijk vervoer van TaxiMere

Zakelijk vervoer moet natuurlijk wel aan een paar eisen voldoen. Zo is het belangrijk dat de auto er spik en span uit ziet. Daarnaast is discretie van de chauffeur een vereiste. Krijgt u een telefoontje van een zakenpartner terwijl u onderweg bent? De chauffeur hoort dan vervolgens geen vragen te stellen. Ook is het natuurlijk fijn wanneer de rit soepel verloopt. Op die manier kunt u nog even wat zaken regelen met een laptop of tablet op schoot. En weet u wat het fijne is? TaxiMere beheerst al deze competenties wanneer het aankomt op zakelijk taxivervoer. De taxi’s zien er keurig uit en rijden soepel, de chauffeurs zijn betrouwbaar, ervaren en rijden veilig. Het mooiste van alles is dat deze luxe service u voor een schappelijke prijs wordt aangeboden, zoals u dat van TaxiMere gewend bent!

Neem contact op met TaxiMere voor zakelijk vervoer

Interesse in zakelijk vervoer van TaxiMere? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze taxicentrale. Dit kan op verschillende manieren. Bellen kan naar 036 – 234 0444. Mailen is ook mogelijk naar info@taximere.nl. Snel een taxi reserveren kan ook via onze website. U wordt altijd snel en gericht geholpen bij TaxiMere. Klantvriendelijkheid staat immers erg hoog op de lijst.

Wist u dat?

U vanaf heden uw Almere Stad Taxi gewoon gemakkelijk via onze eigen app kunt reserveren? Uw rit staat dan direct geboekt en u volgt live de taxi op uw scherm!

Zakelijk vervoer
Taxi bord op auto